Talangen Åke
Åke, en servicestjärna

Serviceinriktad supertalang

malmö

Mitt namn är Åke Henriksson och jag är 20 år gammal. För ett år sedan tog jag studenten från det samhällsvetenskapliga programmet på Malmö Idrottsgymnasium och började liksom många av mina klasskamrater att söka jobb. Att hitta jobb när man är ung och oerfaren är tufft och jag beslöt mig för att ta tillvara på alla tips jag kunde få, ett av dessa var Good Malmö. Projektet lät intressant så jag beslöt mig för att skicka mitt CV samtidigt som jag fortsatte att söka vidare.

Under början av hösten blev jag kontaktad av Good Malmö och kallad till intervju hos företaget String Furniture AB i Malmö. Känslan efter intervjun var bra och därefter gick allt ganska fort. Sedan oktober 2015 har jag varit anställd hos String och jag trivs riktigt bra. I mitt arbete sköter jag hanteringen av alla kundorder samt en stor del av kontakten med våra säljagenter och återförsäljare runt om i världen vilket har gett mig en massor av erfarenheter.

Att få en heltidsanställning på ett företag som String hade troligtvis varit helt omöjligt för mig att få om det inte vore för Good Malmö. Nu löper min projektanställning ut och jag har fått tillsvidareanställning på String. Att få fortsätta här nu när min projektanställning löpt ut blir ett slags kvitto på att jag verkligen åstadkommit något bra. Förhoppningsvis så har jag och alla andra som blivit anställda genom Good Malmö bevisat att det finns en stor potential bland unga och oerfarna personer som ännu inte kommit in på arbetsmarknaden.

Tack! 

//Åke