Talangen Mohammed
Vännens tips gav jobb genom Good Malmö

Vännens tips gav jobb genom Good Malmö

malmö

Mohammed Taha heter jag och fyller 26 jordgubbar snart. Studierna startade på Örtagårdskolan i Rosengård, sedan kom jag in på Naturvetenskapsprogrammet på Borgarskolan, för att till slut läsa färdigt som Järnvägsingenjör på LTH Campus i Helsingborg. Även om inte Einstein och jag var kusiner så klarade jag av mina studier och fick ett bra jobb.
Tjänsten är på Nord-Lock med sitt kontor nära Triangeln. Då jag även talar arabiska fick jag den spännande rollen att utveckla marknaden för Nord-Locks produkter i Mellanöstern. Som marknadsutvecklare ska jag bland annat leta nya kunder, delta i mässor utomlands och förklara hur våra produkter ska användas. Utöver att jobba med teknik är det bästa med mitt jobb att få vara en länk mellan väster- och österländsk kultur.
Hur jag fick reda på jobbet från allra första början var faktiskt via en vän. Han sa att jag skulle kontakta Good Malmö för mer information, vilket jag gjorde direkt. Nord-Lock i samarbete med Good Malmö sökte någon lite med den bakgrund som jag bär och jag kände efteråt att intervjun gick fint. Du också ska hålla dig i rörelse om du söker jobb för du vet inte när just din bakgrund blir den som behövs.
Börja med Good Malmö!